Медовик “Варений” із кремом “Пломбір”. Смачнішого торта для мене немає!

Скільки медовиків не доводилося куштувати і готувати, а цей мені найсмачніший! Коржі тонкі, але легко розкочуються (бо тісто не просто замішується, а заварюється) і швидко печуться. Тому мороки із приготуванням небагато. І дуже смачний крем "Пломбір". Не торт, а казка!
Медовик “Варений” із кремом “Пломбір”. Смачнішого для мене немає!
Коржі: 1 скл. цукру, 3 ст. ложки меду, 3 яйця, 50 г масла або маргарину, 1 ч. ложка соди – все змішати і на маленькому вогні варити до помаранчевого кольору, інтенсивно помішуючи. Зняти з вогню, додати відразу борошно, щоб тісто було як густа сметана, і остудити. Потім як схолоне, підмісити з борошном, щоб можна було розкочувати тоненькі коржі. У мене виходить 7-8 шт.
Крем “Пломбір”: 500 г сметани, 2 яйця, 200 г цукру, ваніль, 3 ст. ложки борошна або крохмалю (я роблю з борошном). Все добре змішати і варити на маленькому вогні до появи бульбашок, остудити до кімнатної температури. Масло кімнатної температури (250 г) збити до білого кольору і потрохи додавати заварну масу, збити крем. Зібрати торт і поставити на холод.
Рецепт Ольги Паламарчук

Читайте також:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook