Кухня Рецепти

М’ясні рулетики-пеньочки. Страва, яку з’їдають першою!

Роздумуєте, яку гарячу страву приготувати на святковий стіл, щоб вразити гостей? Спечіть такі рулетики! Вони не тільки мають достойний вигляд, а й неймовірний смак. Ваші старання оцінять!

14.01.2019 12:32

М’ясні рулетики-пеньочки

250 г свинини або курячого філе, 50 г печериць або інших грибів, 3 яйця, 0,5 цибулини, 30 г борошна, сухарі панірувальні, зелень, сіль, спеції.

Обсмажити цибулю і гриби. Збити яйця, додати нарізану зелень, борошно, гриби з цибулею, перемішати, вилити на сковороду і обсмажити з двох сторін.

Відрізати шматок м’яса як на велику відбивну, добре відбити з двох сторін, посолити, поперчити. На відбивну викласти омлет і згорнути щільним рулетом (між м’ясом та омлетом і зверху можна посипати тертим сиром, щоб рулет краще скіпився), сколоти зубочистками, запанірувати в борошні, потім у яйці, а відтак у сухарях. Обсмажити у фритюрі 10 хв або на сковороді з усіх боків.

Перед подачею запекти 15–20 хв, прикривши фольгою. Шпажки зняти, нарізати пеньочками або товстими шматками по 3–4 см.