Курка у кунжуті

Страва смакує гарячою, м’ясо виходить дуже ніжне, тане у роті. Це стає можливим саме завдяки гірчичному соусу, який розм’якшує його волокна.

Інгредієнти:
300 г курячого філе, 150 г твердого сиру, 2 ст. ложки кунжуту, 1 ст. ложка гірчиці, 3–4 ст. ложки сметани, спеції.

Філе порізати довгими шматочками шириною 2 см, сир потерти на тертці із середніми отворами. Сметану змішати з гірчицею і спеціями. Обсмажити кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору, змішати із сиром. Шматочки філе занурити у сметанно-гірчичну суміш, обваляти у сирній присипці. Викласти на деко, застелене пекарським папером. Поставити у розігріту до 220 ОС духовку, запікати 15–20 хв. Страва смакує гарячою, м’ясо виходить дуже ніжне, тане у роті.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook