Консервований горошок з аспірином. Рецепт, перевірений роками

Завдяки аспірину консервований горошок ніколи не вибухає – перевірено!

3-літрова банку очищеного зеленого горошку. Маринад: 2 л води, 100 г солі, 100 г цукру, 100 г оцту.

Горошок проварити 25 хв. Тим часом підготувати крижану воду. Горошок процідити й опустити у цю крижану воду. Зварити маринад із вказаних продуктів, проварити горошок у цьому маринаді 10 хв, розкласти у стерильні банки, залити киплячим маринадом. У кожну банку (0,5 л) покласти по 0,5 таблетки аспірину. Банки перевернути і вкутати.

Рецептом поділилася Наталі Смолій

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook