Кухня Рецепти

Капуста в маринаді “Швидка”. Можна їсти вже через 3 години!

Не обов’язково довго чекати, доки квашена капуста буде готова. Смачний салат можна приготувати всьогго за три години. Секрет – у гарячому маринаді, яким треба залити капусту.

22.11.2019 13:00

Капуста в маринаді “Швидка”

3 кг капусти, 3 морквини, 5 зубців часнику. Маринад: 1 л води, 2 ст. ложки солі (без чубка), 100 г цукру, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 5 горошин духмяного перцю, 5 лаврових листків. А також 100 мл оцту.

Нашаткувати капусту, потерти моркву, вичавити часник, перемішати. Маринад прокип’ятити 5 хв, додати 100 мл оцту, прокип’ятити ще кипить 2 хв і одразу залити капусту. Коли капуста охолоне – вона готова.

Рецепт Лариси Пошпур