Ідеальна глазур для паски – желатинова. Рецепт перевірений роками: не липне і не кришиться

Пробувала різні рецепти, та вже п'ять років роблю глазур для паски на желатині. І жодного разу не пошкодувала! Глазур швидко застигає, не липне і кришиться. Кращої за желатинову глазур для мене поки немає!

Желатинова глазур

1 скл. цукру, 1 ч. ложка желатину, 2-3 краплі лимонного соку, 4+4 ст. ложки води. Можна додати ваніль.

Желатин залити 2 ст. ложками води, дати набрякнути (10 хв). ! скл. цукру і 4 ст. ложки води довести до кипіння на невеликому вогні (не кип’ятити, просто щоб розтанув цукор і не було крупинок; якщо повністю не розтає, можна додати ще ложку води). Охолодити до 60 ОС, додати желатин і збити міксером. Швидко наносити на охололі пасочки, бо застигає. Вистачає приблизно на 4 пасочки.

Рецепт Науменко Валентини

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook