Кухня Рецепти

Грибний торт із млинців

За аналогією такий торт можна зробити і з іншими начинками. Картопляно-грибна – надзвичайно ситна і смачна, її зручно розігрівати і ще вона гарно тримає форму.

22.02.2017 12:24

Інгредієнти:
6 млинців, 300 г картоплі, 80 мл молока, 2 цибулини, 150 г сметани, 2 ст. ложки масла, 300–400 г свіжих грибів, ¼ ч. ложки цукру, сіль.

Зварити картоплю, зробити пюре, додавши гаряче молоко. Цибулю дрібно порізати. На сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю, додати цукор. Гриби нарізати дрібними шматочками, додати до цибулі і смажити до готовності. У гаряче картопляне пюре додати сметану і збити міксером на невеликій швидкості. Слідом додати цибульно-грибну засмажку і добре перемішати. Змащувати млинці, викладаючи один на один. Рештою пюре змастити краї. Посипати тертим сиром. Торт поставити на 10–15 хв у розігріту духовку. Перед подачею прикрасити.