Дуже смачна вишнева фружеліна (варення з крохмалем) для десертів

У цій заготовці вишні зберігаються цілими, а взимку я їх використовую в желе, додаю до дерертів, морозива, декорую тортики... А ще ці вишні просто смачні!

Дуже смачна вишнева фружеліна

1,5 кг вишень без кісточок, 3 скл. води , 1,5 скл. цукру,
6 ст. ложок крохмалю.

У каструлю з товстим дном покласти 1,5 кг вишень без кісточок, влити 3 скл. води , 1,5 скл. цукру, довести до кипіння, проварити 15 хв. 6 ст. ложок крохмалю розвести в невеликій кількості води і тонкою цівкою влити до киплячих вишень (ВЕСЬ ЧАС ЕНЕРГІЙНО ПОМІШУВАТИ!!) Дати закипіти і гарячим розлити у стерильні банки. Пастеризувати у духовці 15 хв при 110 ОС, закрутити. Вишні під час кипіння можуть бризгати,тому потрібне терпіння.

Рецептом поділилася Надія Желізна

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook