Домашні мариновані печериці, смачніші за магазинні. Їсти можна вже наступного дня!

Такі мариновані печериці дуже швидко готувати. Вони виходять значно дешевші за магазинні, а головне - смачніші! Можна їсти вже наступного дня! Подаю їх на святковий стіл як закуску або додаю в салати. У таких печериць дуже гарний насичений смак!

Домашні мариновані печериці

1 кг маленьких печериць. Маринад: 100-200 мл олії, 90 г оцту, 2 бут. гвоздики, 6 лаврових листків, 6 зубців часнику, 20 шт. духмяного перцю, 4 ч. ложки солі, 8 ч. ложок цукру.

Маринад закип’ятити. Печериці помити і кинути в киплячий маринад (води не треба – гриби пустять сік). Варити 15-20 хв.Перекласти у банку, а коли охолоне, поставити в холодильник, можна їсти наступного дня.

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook