Кухня Рецепти

Червона «ікра» з оселедця

Багато хто з нас любить червону ікру, але не кожен може дозволити собі її купити. Але якщо трішки докласти зусиль, то можна вигадати таке!

07.03.2017 09:56

Багато хто часто-густо хоче побалувати своїх рідних стравами за оригінальними рецептами. Головне, щоб вони були смачними і не надто важкими в приготуванні. Багато хто з нас любить червону ікру, але не кожен може дозволити собі її купити. Але якщо трішки докласти зусиль, то можна вигадати таке!

Інгредієнти:

1 оселедець середньої величини (філе), плавлений сирок „Янтар”, 100 г вершкового масла, 1-2 відварені морквини.

Оселедець подрібнити (можна пропустити через м’ясорубку). Масло як слід збити міксером до пишності, додати в нього сирок і знову ретельно перемішати. Потім моркву дрібно-дрібно порізати на кубики. Додаємо її в масляно-сирну масу, туди й кладемо оселедця і знову хвилинку все це збиваємо міксером. Намастіть такою ікрою чорний хліб.