Кухня Рецепти

Брауні з сиром і вишнями

Такий брауні у розрізі виходить дуже дуже корсивим. Шоколадне тісто гарно піднімається і чіткими розводами змішується з сирною масою.

12.03.2019 15:32

Брауні з сиром і вишнями

100 г чорного шоколаду, 300 г сиру, 200 г вишень, 100 г борошна, 100 г масла, 150 г цукру, 4 яйця, 1 ч. ложка розпушувача, ванілін, дрібка солі. Форма діаметром 20–22 см.

Миску з шоколадом і маслом поставити на водяну баню, розтопити, ретельно перемішати до однорідної маси, остудити.

В іншу миску всипати 100 г цукру, дрібку солі, 2 яйця, збити міксером, додати розтоплений шоколад і перемішати. Всипати просіяне борошно і розпушувач, перемішати, тісто не повинно бути густим.

Приготувати сирну масу: до сиру додати 2 яйця, 50 г цукру і дрібку ваніліну, розтерти міксером до однорідності.

Форму змастити маслом, на дно вилити третину шоколадного тіста. Наступним шаром вилити половину сирної маси. Потім розкласти вишні. І полити половиною решти шоколадного тіста. Повторити сирний шар і вишні. Вкінці вилити шоколадне тісто, на бажання зробити розводи зубочисткою. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хв. Залишити в формі до повного охолодження.