Яворівський пиріг з картоплею і гречкою. Улюблений рецепт із Західної України
Готують яворівський пиріг не тільки на Західній Україні, а й у Польщі. Зазвичай печуть кожної неділі, їдять з борщем, сметаною та сиром. Він виходить дуже смачний!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.