Відбивні? Крученики? Готую рулетики – смачніше і цікавіше, а продукти ті ж самі!
У цій страві абсолютно все те ж саме, що треба для відбивних або кручеників: м’ясо, яйця, гриби. Але виходить набагато цікавіше: апетитні рулетики, красиві у розрізі. І готувати їх швидше. Саме те, що треба на святковий стіл!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.