Вергуни (хрусти) на кефірі або кисляку. Давній рецепт
Вергуни (хрусти) – давня українська страва. Такі солодощі готували ще наші бабусі. Для багатьох це смак дитинства. А ви вмієте готувати вергуни? Ось перевірений рецепт від господині!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.