Тушонка з риби. На смак, як сардина в маслі, і навіть смачніша!
Таку тушонку (тушкованку) можна робити з будь-якої риби. Виходить дуже смачно, кісток не відчувається, і консерва прекрасно зберігається! Сардина в олії ховається!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.