Та сама легендарна квашена капуста по-грузинськи з буряком. Смачнішої я не їла!
Мене навчила так готувати капусту моя свекруха, яка 25 років прожила у Грузії. Смачним у цій страві виходить все: і квашена капуста, і буряк, і часник! Смачно, якщо порізати маленькими шматочками і полити олією з часником. Але так само смачно – без нічого, просто до картоплі! Ароматна і хрумка, а скільки вітамінів у цій капусті!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.