Соковите куряче філе у човниках з фольги. Швидка страва на вечерю і на свято
Печене куряче філе часто вдається сухим. Але тільки не це! М’ясо завжди соковите і дуже смачне. А ще має ефектний вигляд на столі: його можна подавати прямо у човниках з фольги!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.