Смачніше за сало – тільки сало! 7 найсмачніших рецептів засолювання і закусок із сала
Французи відомі тим, що їдять жаб, англійці – вівсянку, німці – копчені сардельки, а українці – сало. І коли після чарчини холодної горілки кладемо у рот цей делікатес, підсмалений хроном чи часником, щиро співчуваємо усім іншим народам, бо вони не мають у своєму раціоні сала. Це не просто смачний продукт – це українська реліквія та невід’ємна складова нашої культури!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.