Шифоновий бісквіт
- Форма – 22 см.
- 6 яєць, 230 г цукру, 230 г борошна, 10 г розпушувача, 60 мл олії, 75 мл кип’ятку (киплячої води).
- Для форми діаметром 26 см всі інгредієнти множити на 1,4. Для форми діаметром 28 см всі інгредієнти множити на 1,5.
Яйця збити з цукром до побіління і збільшення маси протягом 5-7 хв (залежить від потужності міксера). Вимкнути міксер! Додати всі інші інгредієнти в такому порядку, як в рецепті, все вимішати лопаткою!
Випікати при температурі 160 °С до сухої палички. Пекти приблизно 40 хв. Після 35 хв випікання (приблизно) можете відкрити духовку і перевірити готовність.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 95