Рецепт пишних млинців (оладок) на кислому молоці

За цим рецептом млинці (їх іще називають оладки) виходять як намальовані - жовтенькі, пишні, ароматні і дуже смачні! Те що треба на сніданок або до чаю!

Пишні млинці (оладки)

400 г кислого домашнього молока, 400 г просіяного через ситечко борошно, 2 яйця (у мене домашні), 1 ст. ложка цукру, 1 ч. ложка без чубка дрібної солі, 1 ч. ложка без чубка соди (погасити оцтом).

У миску вилити кисле молоко, додати яйця, цукор, сіль, все гарненько перемішати, додати борошно, все знову добре перемішати і додати соду гашену оцтом, пепемішати. Залишити тісто на 10 хв, більше тісто не мішати! Брати акуратно ложкою, викладати на розігріту сковороду з олією, смажити до золотистого кольору з обох боків.

Рецепт і фото Оксани Полищук

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook