Рецепт дуже ніжного тіста для пельменів. І в морозилці не тріскається!

Таке тісто виходить набагато смачніше за звичайне, дуже ніжне на смак, довго варити не треба, а після заморожування пельмені не тріскаються!

Дуже ніжне тісто для пельменів

Тісто: 1 кг борошна, 250 мл молока, 250 мл води, 1 яйце, 1 ч. ложка солі, 30 г розтопленого масла. Начинка: 1 кг фаршу, 150 мл молока, 4 цибулини, сіль, перець. У каструлю: 1-2 шт. лаврового листочка, 1 ст. ложка оцту, чорний перець горошком.
Тісто: борошно просіяти, зробити лунку і посолити. В окремій посудині з‘єднати холодні воду і молоко та яйце. Додати суміш до борошна, влити розтоплене масло і замісити тісто. Накрити і забрати в холодильник на 1 год. Зробити начинку і поставити в холодильник на 1 год. Частинами розкочувати тісто, витискати кільця, класти всередину начинку а далі зліплювати пельмені. Варити у підготовленому окропі 4-5 хв після того, як пельмені сплили. Подавати, як смакує: з маслом чи сметанкою.
Рецепт і фото Оксани Білінської

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook