Пиріг з кремом і безе. Печу з ревенем, яблуками, вишнями та аґрусом
Коли я хочу приготувати до чаю щось особливе, тоді печу цей пиріг! У ньому ніжне пісочне тісто, кремова начинка з фруктами або ягодами, а зверху хрумке безе. Дуже смачно виходить з ревенем, несолодкими яблуками, вишнями та аґрусом. Рецепт той самий, а смак кожного разу новий!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.