Пряна слабосолена скумбрія. У сто разів смачніша за оселедець!
Оселедець зі скумбрії виходить дуже смачний: ніжний, м’ясистий і без кісток! А якщо замаринувати за цим рецептом, можна їсти вже через 4 години! Пропорції маринаду – ідеальні!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.