Перевірений роками рецепт дріжджового тіста для пиріжків і булочок, яке можна заморожувати
Цей рецепт дріжджового тіста на пиріжки перевірений роками, бо так пекла і бабуся, і мама. Таке тісто можна навіть заморожувати. Тоді достатньо розморозити, сформувати і можна пекти!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.