Печінковий торт – просто тане у роті!

Це дуже смачно! Я пробувала з різними начинками: морквочками, цибульками, печерицями, сирочками. Кожен рецепт смачний по-своєму. Але зупинилася, власне, на цьому рецепті. Ох, і довго шукала ідеальний для себе рецепт цього тортика. І завжди щось до кінця не влаштовувало: то печінкові млинці якісь тверді чи гумові виходили, то дратувала та кількість майонезу, якою треба було перемащувати. Тепер у мене в записнику є рецепт, яким я повністю задоволена і яким хочу поділитися з вами. Ніжні, м‘які печінкові млинці просто тануть в роті, вершковий післясмак і ненав‘язлива нотка майонезу, словом – смакота! Сподіваюся, цей рецепт стане улюбленим і у вас.