Печінковий паштет для м’ясної нарізки. П’ять рецептів
Такий печінковий паштет випікається у формі, а коли охолоне – гарно ріжеться скибочками, тому його можна класти до м’ясної нарізки або на бутерброди замість ковбаси. Печінка майже не відчувається.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.