“П’яні” вишні та черешні для десертів і тортів. Смачні і ягоди, і сироп-лікер!
Такі вишні та черешні я готую на зиму. Потім відкриваю, додаю у коктейлі, торти, випічку. А ще ними можна прикрашати десерти, бо вони зберігають гарну форму. А сироп ми випиваємо як лікер, він дуже смачний!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.