Печінка з яблуками та цибулею
500 г печінки (будь-якої, але найкращий варіант – теляча), 2 яблука, 3-4 середні цибулини, базилік, перець, паприка, олія.
Порізати цибулю півкільцями та обсмажити на олії. Вибрати в миску з пательні. На пательню з олією, де була цибуля, покласти порізану на невеликі шматки печінку. Додати 1 ч. ложку паприки, базиліку, трішки перцю. Смажити, періодично перемішуючи, під закритою кришкою 3 хв. Далі порізати яблука на невеликі шматочки і покласти до печінки. Тепер трішки підсолити. Смажити ще 5-8 хв (до готовності печінки). Далі додати посмажену цибулю. Все перемішати і ще готувати 1 хв під кришкою. Аромат на весь будинок і смакота!
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 27