Печена курка
Для маринаду: 8 ст. ложок соєвого соусу, 1,5-2 ст. ложки меду, 4 зубці часнику (вичавити), 0,5 ч. ложки солодкої паприки, 0,5 ч. ложки гострої паприки, 2 середні цибулини (кільцями).
Для маринаду все добре перемішати і ним залити шматки курки (коли курочку запікаєте, то краще шкірку не знімати; можна зняти вже безпосередньо перед їдою). Курка маринується хоча б 1 год при кімнатній температурі. Опісля викласти у форму, застелену фольгою, зверху полити маринадом. Випікати при 200 ОС 40-50 хв, час від часу поливаючи соусом, що утворився.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 18