Фарширована картопля
10 картоплин, 4 яйця, 200 г шинки, 100 г сиру, зелень за смаком, сіль, перець, олія.
Картоплю вибрати велику, зручної форми. Картоплю вимити, просушити паперовим рушником, посипати сіллю і перцем, змастити олією, розмісити на декові і запікати в розігрітій духовці при t180 до готовності картоплі.
У спеченої картоплі зрізати «кришечку» і ложкою вибирати серединку, щоб вийшла така собі картопляна мисочка. Серединку, яку вибрали, картоплю з кришечок покласти в миску і розім‘яти виделкою. Цієї маси буде забагато для фарширування, тож половину відкласти. У половину картопляної маси додати порізану соломкою шинку, сирі яйця, зелень, спеції і вимішати до однорідності. Цією сумішшю начинити картоплю, зверху посипати тертим сиром й поставити в духовку ще на 10-15 хв.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Post Views: 20