Мульгікапсад із м’ясом, квашеною капустою і перловкою
400 г свинини (непісної, краще шиї), 800 г квашеної капусти, 100 г копченого бочка, 0,7 скл. перлової крупи, кмин, 1 ч. ложка цукру, сіль.
Найкраще готувати у чавунку гусятниці). Бочок порізати дрібними шматочками, обсмажити, щоб витопилося сало, і дістати на тарілку. У цей смалець додати порізане невеликими шматочками м’ясо, обсмажити 5–7 хв, додати квашену капусту (якщо дуже кисла – промити), зверху викласти обсмажений бочок, промиту перлову крупу. Усе залити водою, щоб покрила капусту. Накрити кришкою. Поставити у розігріту до 180 ОС духовку на 1 год 20 хв.
Post Views: 50