Кетчуп “Лагідний”
5 л томатного соку, 250 г тертої цибулі, 4 шт. перцю, 1 шт. гострого перцю.
Томатний сік варити 1 год, додати цибулю, цілий перець (вкінці його дістати і викинути). Додати спеції, загорнуті у марлю: гіркий перець, чорний перець горошком, духмяний перець горошком, гвоздика, кориця, гірчиця у зернах – все по 1 ч. ложці. Варити 30 хв, потім додати 250 г оцту, 300 г цукру, сіль за смаком. Спеції і перець дістати і викинути. Розлити соус у стерильні банки, закрутити. Виходить 9-10 баночок по 0,5 л.
Рецепт Антоніни Новіцької
Спробуйте також приготувати:
Мій кетчуп – просто супер! Дуже смачний, бо додаю секретний інгредієнт
Post Views: 85