Медовик “Три дні”. Старий рецепт, який “переплюне” любий теперішній

У цьому медовику незвичайні коржі: тісто має вистоятися три дні! Спершу я також не могла збагнути: навіщо? А потім спробувала і тепер завжди так готую. Виходить дуже смачний торт-медовик! 

Медовик “Три дні”

1 скл. меду, 4 яйця, 4 скл. борошна, 0,5-1 скл. цукру, 1 ст. ложка соди (не гасити!). Все перемішати, накрити рушником, залишити на 3 дні при кімнатній температурі (але щоб не попадало світло).

Підсипаючи борошно, замішувати трохи м’якше тісто, бо коли постоїть стає тугішим. Вимісити, за потреби підсипати трішки борошна, розкочувати коржі завтовшки 0,3-1 см, при випіканні гарно росте. Деко можна нічим не змащувати, просто притрусити борошном. Виходить від 4 до 10 коржів залежно від розміру і товщини. Готові коржі можна зберігати замотаними в харчовій плівці, а за потреби перемазати.

Для крему 1,5 л сметани, 2 скл. цукру. Коржі гарно просочуються і стають дуже ніжними.

Рецепт Наталі Міщенко

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook