Маєте маленькі буряки? Замаринуйте їх цілими – на борщ. Я завжди так роблю!
Маленькі буряки швидко в’януть. Тому з них краще щось приготувати на зиму. Я мариную буряки цілими, а потім використовую для борщу. Маринад, до речі, не виливаю: теж додаю в борщ!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.