М’ясний хлібець “Заєць”. У сто разів краще за ковбасу!
Куди там ковбасі до домашнього м’ясного хлібця! Колись такі “зайці” пекли на свята і весілля. Дякуючи мамі, і я навчилася. Гарно ріжеться, не кришиться, підходить для м’ясної нарізки і на бутерброди.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.