Шукаєте швидкий та смачний рецепт для сімейної вечері? Ліниві пельмені — це ідеальний вибір для тих, хто цінує час, але не хоче йти на компроміс зі смаком. Цей рецепт поєднує в собі простоту приготування та неперевершений смак.
Для приготування вам знадобиться м’ясний фарш і тісто для вареників або пельменів, приготоване за улюбленим рецептом. Формування лінивих пельменів забере мінімум часу, а соковита начинка зробить страву незамінною на вашому столі. Дотримуючись рецепта, ви з легкістю приготуєте смачний обід або вечерю, що обов’язково сподобається усім членам вашої родини. І можливо, стане вашим улюбленим!
Ліниві пельмені для зайнятих господинь
- Тісто, як на вареники або пельмені, м’ясний фарш, 100 г привареної броколі, 1 цибулини.
Замісити просте тісто, як на вареники або пельмені. Я зробила заварне. Нехай відпочине 20 хв.
М’ясо індички або ваше улюблене перемолоти на м’ясорубці з підвареною броколі (додає фаршу соковитості) та невеличкою цибулиною. Посолити, поперчити.
Розкотити тонко тісто, по всьому рівномірно розподілити начинку (фарш) і тугенько скрутити рулетом. Порізати на шматочки. У високу сковороду покласти цибулю та злегка підсмажити, додати помідори (можна заморожені). Як закипить, покласти “пельмені”, долити окропом (я залила грибною юшкою), посолити на смак, накрити кришкою і протушкувати 20 хв. Смакуйте, на здоров’я!
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також інші рецепти приготування лінивих пельменів:
- Ліниві пельмені – простіші і смачніші за традиційні!
- Більше пельмені не ліплю – роблю тільки ліниві. Ще смачніші!
- Пиріг із лаваша “Ліниві пельмені” – один-два, і вечеря готова!
Post Views: 30