Хочете шматочок м'якенького торта-медівника з ніжним сметанно-заварним кремом? Тоді зберігайте рецепт, готуйте і смакуйте!
Я люблю додавати гострий перець у борщ, у маринади до м'яса, у соуси, класти на піцу і просто їсти. Тому завжди готую на зиму кілька баночок гострого перцю на зиму. Рецепт простий.
Гострий перець на зиму я не варю - просто заливаю маринадом і закриваю капроновою кришкою. Він гарно зберігається на балконі! На смак - супер, гострий і з кислинкою, солі не треба! Взимку до борщику - ух! Вже багато років тар роблю, рецепт супер!
Пляцок з яблуками та маком – ніжне тісто, соковита яблучна начинка та ароматний маковий прошарок. Дуже вдалий рецепт домашньої випічки.
Рецепт дуже смачного маринованого перцю, який не просто смачно їсти, а й можна використовувати для салатів, канапок або піци.
Приготувати смачний домашній хліб досить просто, але треба знати деякі нюанси і секрети. Наприклад, щоб хліб не кришився, треба додати у тісто оцет та розпушувач.