Крихке пісочне печиво через м’ясорубку “Кукурудза”. Два рецепти, записані у 90-х
Це моє улюблене печиво з дитинства! У нас його називали “Кукурудзою” і готували через м’ясорубку. Пригадую, як зазвичай у суботу мама замішувала тісто, діставала м’ясорубку і дуже скоро на столі була велика миска запашного крихкого печива!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.