“Клубнічелла” – найсмачніший домашній лікер з полуниці. Готую за рецептом “Лімончелли”

Лікер з полуниці не завжди вдається смачний. А цей - ну просто смакота! Бо готую його, як "Лімончеллу", - на спирту. Рецепт супер!

“Клубнічелла”

1 кг дуже стиглої полуниці (можна передушити руками) заливаю 1 л спирту, закрити кришкою і залишити на 2-3 дні настоятись. Потім 1 л води змішати з 700 г цукру, закип’ятити і охолодити. Процідити полуницю. Настій змішати з охолодженим сиропом. Виходить близько 2 л лікеру. М’якоть можна використовувати для тортів та інших десертів.
Рецепт Віри Бугайчук

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook