Капкейки з сирним кремом і вишнями
Тісто: 4 яйця, 100 г борошна, 150 г цукру, 2 ст. ложки крохмалю, 0,5 п. розпушувача, 1 п. ванільного цукру, дрібка солі. Для декору: 200-300 г сиру, цукрова пудра до смаку, 200 г сметани. Вишня для декору (24 шт.).
Відділити білки від жовтків. Білки в чаші міксера збити з сіллю до стійких піків. Далі додати цукор і ванільний цукор, збити. Далі додати по 1 жовтки. Далі додати борошно, крохмаль, розпушувач і все добре збити.
Готове тісто вилити в формочки, заповнюючи 2/3 об’єму. Поставити в розігріту до 180° духовку на 45 хв. Охолодити, вирізати серединку, так щоб помістилася вишенька і трошки крему.
Сир, пудру і сметану збити погружним блендером до кремового стану. Набрати у кондитерський мішок з насадкою, наповнити серединку, покласти туди вишеньку. Зверху прикрасити кремом і покласти вишеньку. Ще можна посипати дробленим шоколадом або на свій смак.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 42