Желатинова глазур
1 скл. цукру, 1 ч. ложка желатину, 2-3 краплі лимонного соку, 4+4 ст. ложки води. Можна додати ваніль.
Желатин залити 2 ст. ложками води, дати набрякнути (10 хв). ! скл. цукру і 4 ст. ложки води довести до кипіння на невеликому вогні (не кип’ятити, просто щоб розтанув цукор і не було крупинок; якщо повністю не розтає, можна додати ще ложку води). Охолодити до 60 ОС, додати желатин і збити міксером. Швидко наносити на охололі пасочки, бо застигає. Вистачає приблизно на 4 пасочки.
Рецепт Науменко Валентини
Читайте також:
- Головні секрети випікання пишної і смачної паски
- Форму для паски можна зробити своїми руками із фольги і пергаменту
Post Views: 27