Густе яблучне повидло для начинки у пироги, рогалики і пончики
Цей рецепт дуже простий, а повидло виходить янтарного кольору, густе і смачне, причому з будь-яких яблук! Я його потім як начинку використовую для пиріжків, пончиків, рогаликів.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.