Домашній кетчуп “До шашлику”. Щороку закриваю дві порції, і не залишається ні баночки!
Хоча цей кетчуп у моєму записнику називається “До шашлику”, але їмо ми його з усім: будь-яким м’ясом, макаронами, у піцу даю і навіть просто з хлібом. Діти його дуже люблять. І нехай їдять, скільки хочуть: там ні грама хімії! Тому й закриваю щороку по дві порції, і то не завжди вистачає!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.