Домашні трюфелі
200 г печива «Савоярді», 70 г цукрової пудри, 30 г какао, 30 г мелених горіхів, 1/8 ч. ложка меленої кориці, 1 ч. ложка коньяку/рому, 35 мл завареної міцної кави, 130 г масла, цукор – для обкачування готових цукерок.
Масло розтопити. Печиво перемолоти в чаші блендера на насадці «ніж» до дрібної крихти. До подрібненого печива додати цукрову пудру, какао, горіхи, корицю і перемішати. Додати коньяк/ром і каву. В кінці додати розтоплене, але не гаряче, масло і гарно усе перемішати. Вийде крихке вологе тісто. Мокрими руками зробити з тіста кульки розміром, як грецькі горішки і обваляти їх в цукрі. Готові цукерки покласти в холодильник мінімум на 2 год.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Post Views: 25