Чебуреки, які вдаються завжди. Тісто тоненьке, хрумке і не тріскає при смаженні!
Рецептів тіста для чебуреків є багато. Але цей – просто супер! Чебуреки виходять хрумкі, з пухирцями, а при смаженні не тріскають. Дуже добрі і на наступний день. На відміну від інших, не стають”резиновими”.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.