Бутербродна намазка з кабачків. Неймовірно легко готується і дуже швидко з’їдається
Інгредієнти: 2 невеликих кабачки, 2 ст. л. сметани, 2 зубчики часнику, 150 г бринзи, 1 пучок кропу, 20 г волоських горіхів, олія (для смаження), сіль і перець (за смаком), грінки.
Два невеликих молодих кабачки ретельно промити та нарізати маленькими кубиками. Поставити сковорідку на плиту і налити в неї невелику кількість олії. Після того, як олія стане гарячою, висипати кабачки і обсмажити їх на середньому вогні, постійно помішуючи, до повної готовності.
Зняти овочі з вогню, перекласти в миску і дати повністю охолонути. Потім в кабачки додати зубчики часнику, пропущені через прес, невеликий пучок зелені, сметану. Бринзу натерти на крупній тертці і покласти в миску до решти інгредієнтів.
Очищені волоські горіхи подрібнити, з’єднати з іншими інгредієнтами. Все добре перемішати, а потім перебити до однорідного стану занурювальним блендером.