Бісквітний рулет, який не треба скручувати гарячим! Не тріскається і не ламається!
Із рулетами буває морока: бісквіт треба гарячими скручувати, і при цьому він часто тріскається, а то й узагалі ламається. А рулет за цим рецептом взагалі не треба скручувати гарячим! Він ідеально гнеться навіть після повного охолодження! Тож рулет вдається завжди!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.