Білково-масляний крем. Чудово підходить для покриття і вирівнювання тортів!
Цей крем виходить щільний, але легкий, повітряний і дуже смачний. Гарно лягає, у холодильнику твердне, але добре нарізається. У теплому приміщенні цей крем чудово тримає форму, тому підходить як для покриття і вирівнювання тортів, так і для прикраси – квітів і візерунків.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.