Аджика з чорнобривцями. Спочатку сміялася з рецепта, а це виявилося смачно!
Так-так, ця аджика готується з чорнобривцями! У грузинській кухні ці квіти використовують саме як прянощі! Тільки не хвилюйтеся: чорнобривцями в аджиці і не чути! Бо там багато спецій, горіхи, часник. Аджика виходить дуже гостра і дуже ароматна. Приготуйте – і вам сподобається!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.