пампушки

Пісні пампушки, проте смачні

Найсмачніші пампушки готуються із дуже простого тіста. Але треба обов'язково закип'ятити воду з олією - ось і весь секрет!

Пісні пампушки

  • 250 мл води, 25 г дріжджів пресованих, 50 г цукру, 50 мл олії, 350-400 г борошна, дрібка солі, цедра 1 лимона.
До води додати цукор, сіль, олію, закип’ятити, охолодити до теплого, додати дріжджі, цедру, поступово ввести борошно.
Замісити м’яке тісто і залишити приблизно на 2 год.
Тісто розкотити товщиною 1-1,5 см, вирізати формочкою діаметром 8-10 см, залишити на 15 хв. Обсмажити в великій кількості олії, можна обсипати пудрою. З цієї порції вийшло 20 шт.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook