Пісні пампушки
- 250 мл води, 25 г дріжджів пресованих, 50 г цукру, 50 мл олії, 350-400 г борошна, дрібка солі, цедра 1 лимона.
До води додати цукор, сіль, олію, закип’ятити, охолодити до теплого, додати дріжджі, цедру, поступово ввести борошно.
Замісити м’яке тісто і залишити приблизно на 2 год.
Тісто розкотити товщиною 1-1,5 см, вирізати формочкою діаметром 8-10 см, залишити на 15 хв. Обсмажити в великій кількості олії, можна обсипати пудрою. З цієї порції вийшло 20 шт.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:
- Золотий рецепт тіста для пампухів. Найпростіші, але найсмачніші!
- Бабусині, сирні, від Дарії Цвек, на жовтках і картопляному відварі: сім рецептів пампухів до Різдвяних свят
Post Views: 200